Aplec de l’Esperit 2018

El cap del de setmana de la festivitat de Pentecosta, 19 i 20 de Maig tots els nostres joves de la Diòcesis juntament amb les altres diòcesis amb seu a Catalunya i Mallorca. Més de 1000 joves van celebrar la pasqua de Pentecosta a Tortosa i Sant Carles de la Ràpita!

Dissabte 19, els joves anaven arribant al Seminari de Tortosa on dormien tots junts, la benvinguda i tret de sortida a l’Aplec es va fer al Parc Teodor González, on van poder tastar una miqueta de la festa del Renaixement celebrada cada any al mes de Juliol a Tortosa. Els adolescents es van separar dels Universitaris i al Parc de la Universitat Rovira i Virgili van poder veure alguns pous dels quals els joves de la nostra societat beuen per trobar la felicitat.

Els universitaris recorrien la ciutat de Tortosa amb una gimcana vocacional, mentre anaven superant reptes donarien la informació per trobar el seu testimoni.

En acabar les activitats de tarda, tots convocats per al mateix Jesús vàrem celebrar l’Eucaristia a la Catedral de Tortosa, presidida per al nostre Arquebisbe Mn. Jaume Pujol concelebrada per tots els bisbes de les diòcesis.

A la nit després de música de lloança de part del grup Worship Center va acabar la nit amb una pregària d’adoració al Sentíssim animada per als cants de Worship.cat.

Diumenge 20, tots els joves van baixar amb autobús cap a Sant Carles de la Ràpita, on amb una catequesi matinal seguit per la renovació de les promeses del baptisme presidida per al Cardenal de Barcelona Mn. Joan Josep Omella.

Amb una arrosada popular i una mascletada donàvem per acabat l’Aplec de l’Esperit 2018

Fins la propera el 2022 a Mallorca!